Wil je meer weten over de theaterescaperoom? Lees hier de antwoorden op veelgestelde vragen en onze huisregels.

Wat is een escaperoom?

In een escaperoom beleef je een spannend avontuur. Door middel van puzzels en opdrachten verzamel je informatie en middelen om het verhaal op te lossen. Als je dit binnen de tijd doet is je missie geslaagd. Maar verloopt de tijd, dan is het je niet gelukt te ontsnappen…

Wat is er te beleven in de escaperoom?

We kunnen natuurlijk niet verklappen wat je in de escaperoom allemaal aan zult treffen. Maar bereid je voor op veel puzzels en logisch nadenken. Als je in die twee dingen goed bent heb je een grote kans de escaperoom te volbrengen!

Hoe lang duurt het spel?

Je krijgt in deze escaperoom maximaal 30 minuten de tijd om alles op te lossen.

Moeten we ons voorbereiden op het spel?

Nee, je kunt je niet echt voorbereiden op het spel want wat er precies gaat gebeuren is een verrassing. Het kan wel nuttig zijn om een beetje op de hoogte te zijn van het theaterprogramma ;-).

Met hoeveel personen kunnen we spelen?

De escaperoom is geschikt voor groepen van 2 tot 4 spelers. Individuele spelers zijn ook welkom, maar de kans dat je dan op tijd alles hebt opgelost is een stuk kleiner.

Hoe oud moet je zijn om te kunnen spelen?

Er is geen maximum- of minimumleeftijd voor de escaperoom, maar we raden aan om spelers om geen spelers van onder de twaalf jaar mee te nemen. De puzzels kunnen voor jongere kinderen te ingewikkeld zijn.

Is de escaperoom rolstoelvriendelijk?

Ja, de escaperoom is volledig rolstoeltoegankelijk. Het is wel handig om een medespeler te hebben die wel volledig mobiel is.

Is de escaperoom eng?

Nee, de escaperoom is niet eng. Bij ons draait het niet om de griezelige sfeer, maar om de inhoud en de puzzels.

Is de escaperoom veilig?

Ja, de escaperoom is volledig veilig. Je hoeft geen gevaarlijke acties uit te voeren en je kunt de ruimte altijd verlaten in geval van nood. Mocht je de ruimte verlaten voor het spel is afgerond, dan telt dit als een verloren spel.

Is reserveren verplicht?

Nee, reservering is niet verplicht. Maar omdat de escaperoom slechts eenmalig te beleven is gaan we er vanuit dat we snel volgeboekt zijn. Eventuele vrijgekomen tijden worden op de dag zelf nog verkocht.

Hoe werkt de betaling?

Betaling gebeurt op de dag zelf, voor aanvang van het spel. Hierover ontvang je meer informatie in de reserveringsbevestiging.

Kunnen we na reservering nog annuleren?

Zodra je hebt gereserveerd ga je een betalingsverplichting aan. Annuleren is mogelijk tot 48 uur voor de afgesproken speeltijd.

Onze huisregels:

Zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent.
In je bevestigingsmail staat de tijd dat je er moet zijn, zorg dat je je hier aan houdt. Als jullie later aanwezig zijn kunnen we niet garanderen dat jullie nog kunnen spelen.

Laat de escaperoom heel.
In onze escaperoom hoef je niets kapot te maken om de puzzels op te lossen. Houdt daarom alles heel, zodat ook de volgende spelers plezier kunnen hebben in de escaperoom. Bezoekers die schade veroorzaken kunnen daarvoor aansprakelijk worden gesteld.

Geen telefoons toegestaan.
Je mag geen telefoon meenemen binnen de escaperoom. Deze kan opgeborgen worden in een kluisje bij de spelleiding.

Bewaar het geheim.
Om de escaperoom ook voor volgende spelers leuk te houden vragen we jullie de inhoud van de kamer geheim te houden.

Terug naar de beginpagina

 

NU RESERVEREN